JJ-Timperit Ky toteuttaa rakennuspalvelut, saneeraustyöt ja mökkitalkkaripalvelut Pieksämäellä ja Etelä-Savossa

Ota yhteyttä!

JJ-Timperit Ky palvelee Pieksämäen ja Etelä-Savon alueen asiakkaita kaikissa rakennus- ja saneeraustöissä lujalla ammattitaidolla, kokemuksella ja tehokkuudella. Monipuolinen rakennusosaamisemme pienkiinteistöjen parissa on erikoisalaamme ja tae työmme laadusta. Voit tutustua työmme jälkeen myös Referenssikohteet-sivun kautta, jossa esittelemme muutamia esimerkkikohteitamme.

Rakennustyöt ja saneeraukset ammattitaidolla

Rakennus- ja saneeraustyöt ovat olleet yrityksemme erikoisalaa jo vuosien ajan. Tarjoamme ammattitaidolla tehtyä ja korkealaatuista uudisrakentamista pienkiinteistöille sekä muille pienrakennuskohteille. Teemme myös korjaustöitä sitä tarvitseville kiinteistöille, ja hoidamme saneeraustyöt tarvittaessa avaimet käteen -palveluna. Suunnittelemme rakennustöiden kulun ja aikataulun sinun toiveidesi mukaisesti, ottaen huomioon työtä mahdollisesti nopeuttavat ja hidastavat tekijät.

Meiltä saat niin sisä- kuin ulkorakentamiseenkin liittyvät työt ja tarvikkeet pienkiinteistöihin. Jätä kiinteistösi rakennus- sekä saneeraustyöt JJ-Timperit Ky:n ammattilaisten käsiin ja voit olla varma töiden mutkattomasta sujumisesta.

Mökkitalkkari vapaa-ajan asunnollesi

Useimmiten kesämökit ja muut vapaa-ajan asunnot tarvitsevat asiantuntevan talonmiehen hoitamaan kiinteistöä, kun kohde ei ole aktiivisessa käytössä. JJ-Timperit Ky:n ammattitaidolla toteutettu talkkaripalvelu hoitaa kaikki mökkityöt puolestasi. Sovimme sinun kanssasi erikseen mitä mökkitalkkaripalvelu sisältää. Avustuksellamme voit myös selvittää, mitä palveluita mökkisi saattaisi tarvita, jotta kohteesi säilyisi ensiluokkaisessa kunnossa. Palvelun sisältö riippuu paljon mökistä, tontista sekä sijainnista. Yleisimpiä mökkitalkkarin töitä ovat huolto-, ylläpito- ja kunnostustyöt, kuten polttopuiden pilkkominen, ruohonleikkuu, lumenauraus, lumenpoisto katolta, pihan siivous, puiden kaato, laiturin huolto ja tarkistuskäynnit.
Mökkitalkkarin avulla sinä voit keskittyä lomailuun sekä lepoon ja jättää mökkisi työt meidän kontollemme ilman huolen häivää. Mikäli varsinainen asuntosi on kaukana, huolehdimme mökistäsi ja sen tontista puolestasi. Talkkaripalveluidemme avulla voit olla varma, että mökkisi säilyy kunnossa talven yli, olivatpa kelit minkälaiset tahansa.