JJ-Timperit Ky toteuttaa rakennuspalvelut, saneeraustyöt ja mökkitalkkaripalvelut Pieksämäellä ja Etelä-Savossa

Ota yhteyttä!

JJ-Timperit Ky palvelee Pieksämäen ja Etelä-Savon alueen asiakkaita kaikissa rakennus- ja saneeraustöissä lujalla ammattitaidolla, kokemuksella ja tehokkuudella. Monipuolinen rakennusosaamisemme pienkiinteistöjen parissa on erikoisalaamme ja tae työmme laadusta. Voit tutustua työmme jälkeen myös Referenssikohteet-sivun kautta, jossa esittelemme muutamia esimerkkikohteitamme.

Rakennustyöt ja saneeraukset sekä kalusteasennukset ammattitaidolla

Rakennus- ja saneeraustyöt ovat olleet yrityksemme erikoisalaa jo vuosien ajan. Tarjoamme ammattitaidolla tehtyä ja korkealaatuista uudisrakentamista pienkiinteistöille sekä muille pienrakennuskohteille. Teemme myös korjaustöitä sitä tarvitseville kiinteistöille, ja hoidamme saneeraustyöt tarvittaessa avaimet käteen -palveluna. Suunnittelemme rakennustöiden kulun ja aikataulun sinun toiveidesi mukaisesti, ottaen huomioon työtä mahdollisesti nopeuttavat ja hidastavat tekijät. 

Toteutamme myös laadukkaat kalusteasennukset monipuolisesti. Ensiluokkaisen työn jäljen takaavat pitkä kokemus ja vankka ammattitaito erilaisista kalusteasennuksista.


Meiltä saat niin sisä- kuin ulkorakentamiseenkin liittyvät työt ja tarvikkeet pienkiinteistöihin. Jätä kiinteistösi rakennus- sekä saneeraustyöt JJ-Timperit Ky:n ammattilaisten käsiin ja voit olla varma töiden mutkattomasta sujumisesta.