Toimitamme polttopuut Pieksämäen ja Etelä-Savon alueelle

Ota yhteyttä!

Monipuolisten rakennuspalveluiden lisäksi löydät JJ-Timperit Ky:ltä myös polttopuut omakotitalosi tai mökkisi tarpeisiin. Rakennuspalveluidemme tyylisesti polttopuupalvelumme on kätevästi kaikkien pieksämäkeläisten ja Etelä-Savon asukkaiden sekä mökkiläisten saatavilla. Pilkomme polttopuita useissa eri kokoluokissa ja toimitamme ne sovitun aikataulun mukaisesti pyytämääsi osoitteeseen. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa puiden pilkonta- ja kuljetuspalveluistamme.

Polttopuita mökille tai kotiin

Lähes jokainen kesämökki tarvitsee polttopuita takkaan tai saunaan. Kun tarvitset polttopuita, voit joko tulla hakemaan haluamasi puut suoraan meiltä tai tilata klapien toimituksen perille asti kohteeseen. Perille toimituksen hoidamme luonnollisesti kuljetusmaksua vastaan. Jos kiinteistöstäsi löytyy 16A-kolmivaihepistorasia, voidaan puiden pilkonta hoitaa myös paikan päällä ammattilaisemme ja luotettavien työkalujemme avulla. Yrityksemme sijaitsee kätevästi keskeisellä alueella Pieksämäellä, joten myös puiden hakeminen paikan päältä on nopeaa ja helppoa.

Meiltä saat polttopuut lämmittämään kesämökin saunaa tai kodin takkaa pitkän ja kylmän talven varalle. Älä siis anna talven yllättää, vaan varaa kerralla riittävästi klapeja hyhmän ja hallan varalle. Myymme klapit kahdessa eri koossa: 33 cm klapi ja 50 cm klapi. 

Muistathan, että meiltä saat vuokratuksi myös koneen ja pilkontapalvelun. Voimme tehdä polttopuiden pilkonnan paikan päällä asianmukaisen koneen avulla tai kuljettaa valmiiksi pilkotut puut haluamaasi osoitteeseen.

Puiden pilkonnan ja kuljetuksen teemme luonnollisesti sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monia eri lajeja sekä kahta eri pituutta:

  • 33 cm koivu
  • 50 cm koivu
  • 33 cm seka
  • 50 cm seka
  • 33 cm pintalauta
  • 33 cm rak. puu naulaton
  • 33 cm alle tilauksesta
Klapikone (kone ja mies): 50 €/h +
kuljetusmaksu erikseen